Over Nollebouw


Arnold Lourens Burgum aannemer

Nollebouw uit Burgum (Friesland) heeft meer dan 25 jaar ervaring met het ambacht van timmerwerk en onderhoudswerk. Na vijftien jaar in loondienst te hebben gewerkt, is Arnold Lourens samen met een compagnon in 2000 gestart met Timmer- & Interieurbedrijf ‘De Zwagers’. In 2011 is hij daar gestopt en is hij verder gegaan onder de naam Nollebouw.


Persoonlijk en ambachtelijk


In het werk van Arnold Lourens staat ambachtelijke vervaardiging en persoonlijke stijl hoog in het vaandel. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe houten kast of tafel voor in uw huiskamer? Of heeft u grotere dromen, zoals een uitbouw of verbouw van uw woning (bijvoorbeeld het plaatsen van een bijkeuken, nieuwe tuindeuren, of een uitbreiding van woongenot dankzij een uitbouw of dakkapel? Misschien liggen u dromen juist wel buiten en wilt u een carport of overkapping? U bent bij ons aan het juiste adres.

We nemen de tijd om uw woonwensen in kaart te brengen en maken een plan dat aansluit bij uw wensen op het gebied van vorm, materiaal en afmeting. Daarbij maken we een offerte die past bij uw budget en mogelijkheden. Wij bouwen graag mee aan uw woondromen!

Hopelijk krijgt u door deze website een goed beeld van de diverse werkzaamheden die wij u kunnen aanbieden. Mocht u hierna nog vragen hebben of een afspraak willen maken voor een vrijblijvende offerte, neemt u dan contact met ons op.

U zoekt een bouwbedrijf dat net zo betrokken is bij uw bouwplannen als u dat zelf bent? Aannemersbedrijf Nollebouw denkt in alle fases met u mee. Of u nu in Burgum woont of in een andere gemeente in Friesland: uw klus is onze klus.

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!